Kinderfeestjes

Tijdens de feestjes beleven we de natuur op een bijzondere manier met mooie, grappige, spannende, gekke en vrolijke foto’s.

Kun je van iets gewoons een foto maken zodat niemand meer weet wat het eigenlijk is? We gaan op zoek naar spannende standpunten, rare vormen, mooi licht en bijzondere kleuren. En we gaan ook expres een hele slechte foto maken. Niet een beetje lelijk, maar echt verschrikkelijk lelijk. Misschien wordt hij dan opeens toch weer mooi

En als het regent? Helemaal niet erg! Waterdruppels zijn prachtig, plassen zijn soms net spiegels en na een bui heb je vaak het mooiste licht.

Ook als de regen echt de hele dag met bakken uit de lucht komt, kunnen de natuurfotografiefeestjes doorgaan. Dan gaan we ergens binnen fotograferen. We nemen allerlei natuurschatten, statiefjes en andere materialen mee. We toveren de ruimte om tot fotostudio en maken samen de meest spannende opstellingen.

Praktische informatie

Tijdsduur: 2 uur
Locatie: in overleg
Kosten: € 135,- voor max. 10 kinderen, € 10 per extra deelnemer.
Meerprijs voor digitaal fotoboek van het kinderfeestje: € 25

Een of meerdere ouders/verzorgers blijft zelf bij het feestje aanwezig en zorgt zelf voor iets te eten en te drinken voor de kinderen.

Het is de bedoeling dat de kinderen zelf een camera meenemen. Indien gewenst kunt u tegen een vergoeding camera’s van mij lenen.

Digitaal fotoboek van het kinderfeestje

Geïnteresseerd?

Wilt u een kinderfeestje reserveren of meer informatie, neem dan contact met mij op.